Nu är det klart=)

Oj vilken underbar helg =)
På lördagen åkte T med farfar till gammelfarfar och gammelfarmor för att hjällpa farfar med traktorn =) Och jag och J åkte till Piteå för att kolla in valparna som hunnit bli 3v gammla =)

Ojojoj sååå enormt söta valpisar =) självklart dom vuxna också =) En av dom vuxna tikarna var så väldigt lik Polly i sättet att det nästan gjorde ont att se på henne... Tusen tack G för en härlig och trevlig dag med dig och hundarna =)
Så efter ett xantal timmar blev det bestämt att vi kommer få hem en BRUN liten tik om 5 veckor =)=)=) gissa om jag längtar!

Men det är mkt kvar här hemma som ska göras innan hon kommer hem. Men vi har börjat lite smått så det kommer nog hinnas med allt =)

Hm ja då var det ju det här med namn.... vilket inte är så lätt, vi vill först veta vad hon kommer att heta i stamtavglan innan vi bestämmer nått permanent men jag har fastnat lite för PENNY men J tycker att det låter som ett namn för en chihuahua så vi får väl se vad som händer =)

Ja men annars är det rätt lugnt här, Diamond åker på lör till sin fodervärd i älvsbyn och det känns sorgligt men dom verkar ju bra så det löser sig nog till det bästa...

Ja och nu ska jag i väg till stallet och fixa allt och lite till innan lördag...

Ha d

Länge sen sist

Ja nu var det ett tag sen jag skrev sist men det har inte hänt så mkt ...
Jobbade hela förra helgen så då han jag inte med nått annat än just jobba tyvär.

I måndags så löslongerade jag D och det gick super super bra han var svettig som en svamp eller ja blöt som en svamp. Han tog i och gjorde sitt bästa som alltid min prins =)

Tisdags så pratade jag med schefen och fick min semester beviljad jiippii =) så jag har nu semester veckorna 27-30 och hoppas att våran sthlms resa blir av som planerat den 19 juni =) ser VERKLIGEN fram emot den =)
Jag och E tog D på en trav runda med vagnen han kan verkligen springa fort då han vill =) Är sugen på att starta ett provlopp bara för att se hur långt fram eller bak han hamnar... Han har sååå mkt bättre kondition nu än han hade i vintras så det går framåt =)

Idag har jag och min älskling varit och stor handlat (älskar då det finns mkt mat i kyl och frys) =) snart ska jag fixa middag och sen blir det en sväng till stallet, hoppas på mkt bättre väder tills dess för nu ös regnar det här =/ och hjälp nu hördes åskan också...

Längtar TOK MKT till på lördag ;) mer om det kommer sen =)

Beslut ångest...

Idag var bättre än igår =) gick ok på jobbet, var till stallet och W fick följa med dit hon är i höglöpet och har hittat sin drömprins Castor en amstaff blandning... Han satt i bilen medans W var ute  men hon lämnade inte hans sida =) hon var utanför bilen hela tiden =)

Jag löslongerade D idag och det gick KANON =) han vart hel svettig men var väldigt lyhörd =) Sussie tig några FINA! bilder på honom med sin FINA! kamera =) Tack tack!!

Winka ville också vara med på ett hörn (efter det att jag fått slita bort henne från bilen med C i ) och sprang in på banan och skällde på han lite för att få mer fart i han =) gissa om hon lyckades?
Jadå han sprang VÄLDIGT fort =) sen "råkade" hon bita av hans grimskaft=/ vi lekte nog lite för våldsamt...  men men jag fixade det med en stor knut=)

Men nu till min besluts ångest... När vi kom hem ringde jag till min vän G som har labbe valparna, har tänkt så mkt på dom på sistone att jag var tvungen att ringa och höra hur det är. Då visade det sig att G hade ringt och sökt mig på hem tel, men eftersom jag och W hade varit ute så visste vi ju inte det... Hon berättade att hon fått återbud på den svarta tiken... Och att jag skulle få välja först =) Tack G du är bara bäst =) så antingen den bruna eller den svarta hm svårt val=/
Vill ha BÅDA =) Jag kanske kan få byta J mot en av dom hihi... Men jag skulle nog få tillbaka han rätt snabbt...
Så nu får vi se inte nu på lör men nästa då är valparna 3v och då ska vi göra ett första besök =) Gissa om jag längtar=) kan inte vill inte vara utan labbe livet blir alldeles för lugnt utan ett litet yrväder som vänder upp och ner på allt =) ååå vill ha en nu =) Men som dom brukar säga den som väntar på nå gott väntar alltid FÖRLÄNGE, såå sant =)

Har också pratat med min kära syster i kväll och där var allt lugnt blir en barnfri helg för deras del...  Men tyvär så har hennes magsmärtor inte försvunnit, hon fick nya mag kramper i gårkväll. Hoppas dom hittar vad det är som är fel snart så du slipper ha ont.

Annars ha det inte hänt så mkt idag, vi har haft Pk träff med jobbet och jag säger bara vissa borde inte jobba  med andra utan jobba själva när man inte kan ställa upp för varandra... men men det löser nog sig med tiden det också.

Nä duch och i säng =)

Tim...

Ja idag var det ingen bra dag=( Just när jag skulle sluta på jobbet så hade jag precis fått ett missat samtal och det var från Tims , gissa om jag höll andan när jag ringde upp.

Ojojoj Tim hade ramlat  med en 3hjuling som finns där och fått ett sår alldeles vid ögat dom på dagiset var lätt upprörda och jag fick PANIK!!! såg min lilla bebis framför mig med allt blod rinnande i ögat. J var som tur var redan där och hämtade hem honom... Vi var tvunga att fara upp på VC för att kolla eftersom såret var så nära ögat. Jag fick INTE köra för fort hem enligt J. Det var ju lätt för han att säga jag var hemma på långt under 10min... När jag fick se T i Js famn började tårarna att rinna han såg för hemsk ut med allt plåstrande och blod, såg ut som om det blödde ur ögat. Men vi hade eller rättare sagt Tim hade en väldans tur tyckte sköterskan som tvättade rent såret.

Jag var/är nog mest arg för allt ska hända T. Först rymmningen och då åkte han på världens förkylning och 41,1 i feber, det blev pencillin och fick vara hemma i 2veckor och första dagen tillbaka på dagis händer detta...

Nä nu får det vara nog hur mycket ska man orka med på en månad???

Idag har han rivit lös sina stripes som höll ihop såret men det ser fint ut nu så det gör inget, glad är vi iaf =)

I måndags så fick dagiset även fixat ytterdörren så inga barn ska kunna öppna dörren själv =) så det kanske håller på mitt hjärta inne tills nån av oss hämtar han...

Min första tatuering =)

Har länge funderat över att skaffa en tatuering men jag har varit för rädd speciellt för att det ska göra ont, eftersom jag nästan dör när jag måste ta ett prov i fingret hur ska det då inte kännas med typ 1000nålstick i sekunden eller nått ditåt...

Och hitta ett motiv som ska vara i alla år är inte lätt... Men nu när Polly är borta så blev mitt motiv en självklarhet.
Ett siluett huvud av polly samt hennes namn skrivet under. Och ont det gjorde det inte heller(om man jämförde med hur det kändes att färlora Polly).

Nu känns det lite som vanligt, att polly är med mig varje sekund av mitt liv=)

Jag vart riktigt nöjd med det =)

Ska strax tvätta den för kvällen och smörja in den så den håller sig mjuk... Ska göra detta morgon och kväll tills den har läkt vilket tar ca 2veckor och jag har redan haft den 1vecka så...


Söndag kväll

Hm ja Tim gick otroligt lätt att lägga i kväll =)

Ringde till min kära syster U ikväll för att höra hur hennes dag har varit, hon ska ju på återbesök i morgon för sitt höga levervärde så vi hoppas att det har hunnit går ner tills dess.

Har pratat med pappsen och allt vara bara bra bra där =) memos lever och verkar hänga med ett bra tag till(hoppas jag ifa) Den hunden kommer nog överleva oss alla=)

Med mammsen var det sämre, hon trodde att hon åkt på magsjuka=( urs och fy håller tummarna att det bara är nått annat övergående.

Och min underbara J håller nog på att spela ihjäl sig... Säger bara WOW... Han har fått 4kantiga ögon, pratar för sig själv och tror innerligt att han kommer bli dödad av en av bossarna dom är på nu... Ja vad säger man VÄXUPP!!!!!!
hehe det kommer nog aldrig hända. Men jag älskar han som bara den fast han är en WOW-nörd =)

Nä nu ska jag se vad det är på tv sen duscha och lägga mig bums så trött så trött...
Precis som Winka hon ligger här nedanför mig som en utslagen hjälte. Har fått vara med mig i stallet idag och springa omkring bland alla dessa dofter, hon är i löpen nu vilket gör att hon måste stanna och kissa typ var 4sek=/ men men... Så är det att ha tik=) Hoppas sorgen efter Polly börjar lägga sig för henne snart. Ute är hon som vanligt men inne verkar hon sakna henne jätte mkt hon hoppar ofta upp i Pollys fotölj och tittar ut genom fönstret och det ser ut som om hon förväntar sig att se Polly komma gående på vägen...
Själv har jag nästan inga tårar kvar... Har satt in en hel del foton och collage på Polly nu ikväll och då kom nog de sista tårana att jag knappt såg vad jag gjorde men så är det att förlora nån man håller kär... Bilderna vart jätte bra iaf.

nattinatti

Då är det bestämt...

Kvinnan som vill låna D har godkänt mitt kontrakt på 7sidor =) som jag knopade ihop på en så där 5 timmar igår. Ville ju inte att det skulle vara några oklarheter för nån av oss.

Tack Bea vad skulle jag gjort utan dig gumman, du är BÄST!
Självklart så fick jag med att om nått skulle misskötas(kontrakt eller hästen) så har jag rätten att få tillbaka honom på stört.

Men jag tror att det kommer bli jättte bra för han där=) Hon verkar då sååå rädd om han =) Och jag får ju fara dit när jag vill och hälsa på han =)

När nu ska jag gå och göra frukost  och sen väcka min underbara man med klar frukost =)

Måste bara säga vilken UNDERBAR son vi har =) han har börjat så smått att få lägga sig själv och det funkar ok sen har han också börjat sova till halv nio på morgonen jiippi =) vi får sovmorgon ist för att han vaknar  kl07... Vilken inte är nån hit för oss.

FRUKOST!!!!!

Stängningen i stallet igår

Hm ja vilken häst man har=/ (hade med mig Winka oxå) när jag kom dit och skulle börja mocka så trodde Diamond direkt att han skulle få gå in eller rättare sagt det trodde dom nog alla för det vart ett jädrans liv i hagarna och alla sprang och gjorde sina skutt... D och hans hagkompis C sparkade ganska så häftigt mot varandra att jag och Jea (som jag skulle rida med sen) bestämde oss för att ta in alla hästarna innan vi skulle fara ut coh rida.

Men det vart så sent allting så det vart banan ist för att fara ut på lillrundan, men efter ett tag av träning med D så kändes han lite konstig i höger bak=/ som om han skulle falla ihop. Hoppade av och kolla ja lite konstigt var det allt men han var inte svullen eller nått=/ men eftersom han kändes så konstig vart det bara skritt och lite trav men han är ur fin grabben min=) tror det berodde på nån ev sträkning sen han och C sparkade mot varandra. Såg även att D hade flera märken på baken av C broddar=( så håller dom på lika dant ikväll näsr jag ska ta in dom så kommer jag att ställ D själv tills han ska fara, jag vågar ju inte riskera att han blir halt nu när han snart ska flytta...

Winka är ur cool att ha med sig =) men hon gör större loopar än Polly hon lämnade ju aldrig min sida (saknar så det gör ont gumman)...

winka fick ligga ibilen medans vi red på banan för hon är fast besluten om att alla hästarna i stallet är ute efter att äta upp henne hihi... Så hon springer gärna så långt ifrån hästarna som möjligt vilket iof är bra...

Diamond åker



Ja efter mkt noga räknande så blir det nog så att diamond åker till Älvsbyn till en familj där (och där finns 2 gammla shettisar som han kommer att få bo granne med)... Känns som om han kommer få det bra där och jag kan fara och hälsa på han när jag har mina vägar till Boden=)

Han kommer isf att åka i slutet på Maj... Jag kommer att köra ner honom själv så jag får se hur han kommer att få det.

Känns rätt så jobbigt nu då vi har börjat komma en bra bit på väg med alla träningar och clinics men har man inte råd att ha en häst så har man inte=(

Hoppas J kommer att nytt jobb för isf kommer han nog hem igen =)

Men 1år skrivs iaf i kontraktet med ev förlägning beroende på hur det ser ut nästa sommar för alla parter.



Vilken kväll

Ååå så glad jag vart i Onsdags kväll då ringer en god vän till mig G och hon har en kull med labradorvalpar=) och tiken har pollys bror i ledet=) och hon vet ju hur mkt jag saknar polly och hur tomt det är utan en labbe i hemmet=/ 
Så hon undrade om jag skulle vara intresserad av en brun tik? Iof hade jag isf velat ha en svart tik men vad gör en färg?
INGENTING!!!
Nä så klart är det ju hundens personlighet man ska gå efter... Så om 2v ska jag fara och hälsa på min vän samt kolla in dom små bebbarna=)

Och har jag/vi tur så flyttar en liten busig brun följeslagare hem till oss i sommar=)

Mina älskade hundar!

collien till vänster heter tim och är 12år, rottisen i mitten heter Winka och är 9år, labradoren till höger heter Polly och blev 9år R.I.P min älskade hund ingen kommer eller kan ta din plats i mitt hjärta...
Collien Tim 12år till vänster, rottisen winka 9år i mitten och labradoren Polly som bara blev 9år till höger,
 R.I.P min älskade hund ingen kommer eller kan ta din plats i mitt hjärta, kommer alltid att älska dig gumman...

Stackars syster=(

Min kära syster Ulrika(ulli) ringde nyss och berättade att hon är på väg till akuten i kalix för att hon har sååå jätte ont i magen=(
Hon har varit här hos oss i 3dagar och sista natten fick hon så ont i magen att vi trodde att hon skulle behöva fara upp till akuten här men nädå hon kämpade tappert och slapp fara in.
Troligtvis är gallan hon har problem med stackarn=( Hoppas dom får tummen ur nu på lassa och gör en ordentlig undersökning och inte bara ger henne mer smärtstillande och skickar hem=/

Krya på dig vännen!


RSS 2.0