Wee nytt schema=)

Vart mkt bättre än väntat... Det brukar inte vara mkt som blir det;) Fick tillbaka mina långledigheter så... Vem vet snart blir det nog en resa=) Insåg efter mkt om och men att jag nog måste börja använda mina glasögon=/ ser inte skyltarna så bra på långt håll längre, måste nog kolla om synen snart är ju några år sen sist. T har haft en släng av magsjuka i veckan=( och J lika så och jag fick en förkylning så det har varit bättre veckor för oss... "Men det som inte dödar en gör en starkare" vilket jag tror stenhårt på... Längtar GRYMT MKT till på måndag då smäller det;) Jobbar helg i helgen så den går förhoppningsvis fort=) På sön kväll ska jag förbi SRK med Winka och hälsa på gammlabekanta=)Så håll i er=) Ja det var väl allt för denna gång... Nu blir det välförkänt mys framför tvn med min underbara STORA familj=)

Fredags mys!

Ja det nu är det fredags myst som gäller=)Har längtat hela veckan. Jobbet gick som smort idag, tror jag börjar få grepp om det nu;) Varit ute på lång prommis med hundarna och låtit dom få springa av sig, man kan verkligen inte tro att Winka ska bli 10år i vår=)Hon beter sig som 4 haha min lilla älskling. Fy fan vad jag är glad att hon är hemma igen. Vissa ska bara INTE ha hundar eller djur över huvudtaget! Nåja nu slipper vi vissa personer och det är vi tacksamma för... Jag J och T har varit och handlat(hittat en massa gott) Jag har varit ut med Totte i sele vilken han verkar gilla=) men det var nog i kallaste laget iaf hihi. Ikväll ska jag och min älskling se "Tusenbröder" säsong 1. och äta en massa onyttigt och sen blir det... ;) nog att sova=) Nä nu ska jag och lillen gå och busa och sen blir det natti natti för han. Sleep well!

Fan vilken dag!

Urs idag hade jag bara velat dra täcket över huvudet och somna om... men men... Jobbet gick faktiskt bra och tiden gick fort=) Men där slutar det roliga=( J hämtade mig och sen bar det av in till stan där jag gick upp till chefen med vårat FINA schema förslag som vi ALLA var jätte nöjda med. Men den lyckan varade inte länge våran snälla chef sa att vi kunde inte ha raderna så och hon skulle göra ETT till förslag (tar det här helvetet aldrig slut?) Så min SUPER rad fick jag ha iaf 1 dag, inte dåligt... Fan säger jag bara. Vi ska få vårat ny schema under nästa vecka eller rättare sagt då kommer dommen! Sen var jag och skulle hämta ansökningspapper ang en utb som jag ska söka till hösten, självklart sa damen i recep att det var MÅNGA som hade sökt just den här utb och att alla som sökt inte har chans att komma med till hösten iaf... Jiippii där sprack dom planerna igen. Men jag ska ändå fylla i ansökan och lämna in den nu samt måste jag hitta mina betyg och lämna in en kopia på dom, men med mitt guldfiskminne så kan jag nog räkna med att det är kört på den fronten också=( Nä nu ska jag sluta innan jag blir ännu mer deprimerad... FY VILKEN DAG!

Onsdag

Oj vad tiden går=/ Snart ska jag på schema möte hoppas vi får till en bra schema den här gången... Denna morgon har varit lugn, gick upp halv åtta klädde på T och fixa frukost sen Blev det Joels tur att ta han till dagis. Eftersom jag var ledig idag så beslutade vi oss för att ta en sovmorgon och det vart en välförkänd sovmorgon=) så nu är vi pigga och glada... Har hunnit med en dusch och fixat mat och vatten till hamstrarna gett vovvarna mat och bytt i kattlådan samt fyllt på mat till dom med. Oj vad det känns som att jag har hunnit med mkt i morse haha. I morgon ska Joel och Tim fara till ga farmor och hämta rockarden som jag har sålt. Sen hämtar dom förhoppnings vis mig från jobbet sen bär det av hemmåt för att dansa ut julen=) Får inte glömma att fara förbi djuraffären idag och köpa en klosax till katterna, klotången som jag har är för hundar och för klumpig för deras små klor.

Vill ha=)


Detta är en Quickfinder De Lux

En Otroligt bra klotång som går på batterier och gör kloklippningen säker=)

Den fungerar som så att den har 1 lampa som visar tre olika färger: röd som visar att klipper du här träffar du pulpan och gul som visar att du är i riskzoonen och grön som visar att det är ok att klippa här=)
SUPER!! Ett måste för den fege;)

Tisdag

Jaha då har ännu en dag gått... Men jag är ledig i morgon så jag ska slappa med min älskade framför tvn i kväll och äta nått riktigt gott och onyttigt bara för att fira min lediga dag i morgon=) Ja fast riktigt ledig blir jag ju inte då jag ska på pk möte=/ aja slipper ju jobba iaf=)

Fast jag trivs faktiskt rätt bra nu=)

T hade gjort ett jätte FINT halsband på dagis idag som han var (med all rätt) mäkta stolt över=) Han är så duktig min son=)

Ja snart är det dags för ett samtal till en mkt trevlig uppfödare som jag har kontakt med=) Vad samtalet handlar om får ni veta längre fram det LOVAR jag=)

Jo en sak till jag har VÄRLDENS BÄSTA MAMMA! Varför? Jo det vet bara hon och jag;)

Nä nu är det film dags är sååå myssugen=)

Natti natti

Söndag

Jaha då har man avklarat helgens arb.
Vad har annars hänt... Vi har köpt ett stort katt träd som vi har satt upp=)
Myst med familjen. Tränat vovvarna=)

Nä nu ser jag dubbelt måste sooova!!!

Natti

Måste skärpa mig!

Nu känns det som om det var hundra år sen jag skrev här sist=/
Kan bara säga att MKT har hänt sen sist.... Vet inte hur jag ska kunna berätta allt utan att sitta här tills i morgon!?
Här kommer en kort resume iaf=)

*Penny har ätit pencilin 2gg för öronen=(

*Gått fortsättning lydnaden med Penny(hon vart ej klokare)

*Gått upp i tid på jobbet

*Köpt ny kamera canon 1000D SUPER kamera =)

*Fått katt från djurskyddet av min älskade man=)

*Hämtat igen Winka då det inte fungerade med de som LÅNAT henne!(Otroligt skönt att ha henne hemma igen=) nu först typ efter två veckor har hon äntligen börjat våga att vara sig själv igen)

*Ställt ut Penny på våran första off utst som inte gick så jätte bra, Hon fick 1HP i första utklassningen sen vart hon 3a men nu är det TANDVISNING!!! som gäller för ungadamen=)

*Ja knske det viktigaste av allt är att det blir ett BRÖLLOP förhoppningsvis till sommaren ev hösten=)

hmm ja det var nog det mesta som har hänt iaf vad jag komer ihåg=)


*

RSS 2.0