Länge sen sist....

Ja mkt har hänt sen sist=)
Vi har varit hemma i Boden en sväng pappa fyllde 80år, vilket man inte kan tro=) Var serkligen super roligt att få träffa släkten igen(händer alldeles för sällan)
Fredag12 pappas fördelsedag, firades i en hyrlokal var mysigt och fick träffa min brors barns barn(urs så gammal jag känner mig nu) i vilket fall som hellst vart jag bebis sugen igen;) MUMS för de goda tårtorna=) Jag har insett med denna resa att jag verkligen suger i poker, måste vara mitt pokerface haha...
Lördag 13 var vi till min brors dotter och hennes kille och såg film vilket var jätte mysigt=) annars var det en mkt lugn dag(tur var väl det, hade en dunder huvudverk från fre kväll till lör ef. middag) Var på dollars och shoppade ett lila halband i läder med silver ben runt om till Penny, hon vart skit söt=) Min lilla älskling... Söndag 14 var vi med pappa och sen for vi till min syster som nyss blivit frisk från sin magsjuka(urs). Så barnen fick leka och vi tog hundarna och gick en prommis så kännseln i mina ben försvann=) men det var mkt trevligt. Tack kära syster=) Sen sa vi hejdå till alla andra och åkte vidare mot luleå och där hälsade vi på min faster och hennes man(efter mkt om och men)....Först körde vi fel ett Xantal gånger sen om inte det var nog så körde JOEL fast i en korsning, det ni! Inte många som kan gör det=) haha, vi fick iaf vofflor sylt och grädde där TUSEN TACK ÄLSKADE FASTER! sen fälrjde dom med oss till min farbror en snabbis så vi fick säga hej iaf. Sen till min andra bror och hans familj trevligt trevligt. Sen bar det av hemmåt...

Måndag/Tisdag
Jobbade jag på som vanligt.

Onsdag Morgon just när tim skulle fara på dagis så såg jag att Penny hade borta päls på ryggen och hela hennes vänster sida NEJ!!!!!! trodde hon blivit sjuk men då skyndade tim att berätta att han hade ju FRISERAT Penny inför våran kommande utst!!!! Gissa om jag vart glad?! NÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Inte precis där gick våra utst planer minst ett halvår framöver bort=/ FAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Joel har fyllt år=) I fredags så då var det tårta och pressenter som gällde=) Farfar och H kom förbi och fikade och hade en trevlig stund tillsammans=) sen kom J syster och hennes kille P på besök mer fika och sen PIZZA=) mysigt och roligt=)

Tim är förkyld=/
Har en dum hosta som förhoppningsvis försvinner snart... har recept fria medc hemma åt han så han får sova iaf.

Penny har börjat löpa
, och "dra" med sparken=) Ja som sagt så började Penny att löpa i lör 13 när vi var hos pappa, så är hon en "stor" tjej mammas bebis;) sen var jag på arken och fyndade ett magbälte i töjbar rem samt tillhörande koppel av töjbar snodd. Världens bästa köp!
Helt perfekt när jag tar sparken och far ut en runda runt kvarteret med penny hon drar och fattade sen första gången hur hon skulle göra, men eftersom hon inte är röntgad ännu så tar vi bara små korta turer där hon nästen inte drar alls...

Söndag 21 Var till farfar och H på fm. en sväng fick jätte gott fika och en trevlig pratstund, hittade ett par pjäxor, skidor, stavar som jag ska få låna och prova på längdskidor med penny, ja jag är försäkrad;)
Ska bli super kul att se hur hon gör då=/
Sen en sväng på Arken köpte ett till bälte förr 379kr NU 198kr VILKET KLIPP! Så nu har jag och Joel var sitt=) Sen kom farmor och L förbi och grattade joel och dom bjöd på middag PIZZA(ser snart ut som en) ;) men gott var det=) och nu tar vi det bara lugnt... Joel har fixat så nu har vi en tv 38tummare och en DVD i sovrummet=) så nu ska jag och lillen gå och mysa, äta nått litet men gott;)

I morgon ska J ringa ang ett jobb så håll tummarna nu!

Annars så händer det nog inte så mkt ska fara i väg med allt papper(ser ut som om vi har en egen återvinning här hemma) Kanske panta några burkar...

Bilder på allt detta kommer när jag har mer tid ev i morgon, den som väntar på något gott....

Skoter tur hos farmor

Igår tog vi det bara lugnt på förmiddan och sen ringde farmor och frågade om vi ville komma och köra skoter med dom. Och det ville vi gärna=)

Så vi var väl där vid ett tiden. och sen for vi mot Bureberget och skidstugan, jag T och A satt i pulkan medan J och farmor satt på skotern och L och L körde skotern framför...
Jag vart grymt åksjuk i pulkan då det gick lite som en berg och dalbana på vägen dit=( Men roligt var det iaf=)

Där så bjöd farmor oss på mat i skidstugan där dom hade en liten servering. Jag åt laxfile och klyftpotatis, Joel åt snitzel och klyftisar Tim åt barnskrov. SUPER GOTT!

Var där tills dom stängde kl tre. Sen bar det av hemmåt då fick jag åka med Joel på skotern och T och A i pulkan medan farmor åkte med dom andra på första skotern. Känndes kanon att slippa åksjukan=)
Sen stannade vi till hos P för att kolla på en rottis till pappa=) Hoppas hoppas dom ska passa varandra=)

Efter det åkte vi hem till farmor igen och fikade och hade en mkt trevlig pratstund=) fick varma mackor innan vi skulle börja bege oss hem igen.

TACK FARMOR OCH LARSSA FÖR EN ENORMT TREVLIG DAG! Hoppas vi kan göra om den=)

Väl hemma igen så vart det kvällsfika för T och sen sängen, ja vi var alla helt slut efter en underbar dag på skotern=) Hundarna som hade fått springa och busa var också helt slut och sov(snarkade) hela natten=)
Jag och J såg på en film och åt lite chips sen vart det kväller för oss också då jag skulle upp och jobba idag.

Så kan en bra dag se ut för oss=)

Nu ska jag duka fram middad som består av ris och chlicornkarne=) namnam

Bye!


Mmm

Jag och T hade sovmorgon idag till kl 8 =) J fick upp i natt och ut och skotta snö, inte roligt men vi är tacksamma när lönen kommer.

Jag och T har sett på tv på morgonen och bara myst=)

Nyss kom J hem och hämtade T för att han skulle få föjla med pappa i traktorn, gissa om han var salig =)

Längtar tills dom kommer hem för då blir det glass i stora lass=) men fruktcoctail =) Kan inte bli bättre.

Ska bli en lugn helg hoppas jag då nästa vecka blir BARA jobb för mig=( Är sjukt less... Men men vad gör man inte för att få det att gå runt...

Jaja nu ska jag mysa med kissen(Bettan) som J vill kalla henne=) jag håller mig nog till Elizabeth eller Lizzy men som sagt kärt barn många namn hehe...

Här kommer en bild då vi var hos ga farmor och T och pappa skottade med traktorn






Mina Älsklingar!

Oj vilken vecka....

Ja vart ska man börja... Har varit en lång och snorig vecka iaf. I måndags kom som sagt vår raggis Elizabeth=) Men hon var INTE om tyckt av de andra katterna framförallt inte Totte, så vi har beslutat att dom båda får åka hem i morgon=( pga att vi inte kan ha katter som flyger på en(oss) bara för att man håller i den lilla, framför allt inte när man har små barn som vill hålla i henne! Fräser bara dom ser henne och vill flyga på henne, måste hålla dom i sep. rum vilket inte är ett bra liv för dom. Inte ett lätt beslut med det känns ändå som att det skulle vara det enda rätta mot dom iaf.

Jag har sen jobbat och jobbat...

Tränat hund.

Städat. 

Nu tar jag det lugnt innan lillen och J kommer tillbaka från ga farmor där dom hjälpt farfar med nått...

Håller tummarna för att min älskling ska fixa en skiva till sovrummet där vi ska ha våran "nya" tv på=)
Så skönt det ska bli med tv i sovrummet=) Jaaaa!

Har glömt en massa nu men tror det här var det viktigaste iaf...

Måste fara och köpa pappas pressent nån dag. Vet ju vad han ska få iaf=)



Pennys julklapp! =)




Och några fler bilder på lillan=)





Hon är sååå enormt söt och otroligt mysig min lilla dam=)

Winka den lilla tokan=)

Var för ca en vecka sen upp till ga farmor och hälsade på och hade med oss hundarna =) Gissa om dom tyckte det var roligt att få springa i djupsnön Winka lekte på som aldrig förr undrar om hon blivit senil och glömt hur gammal hon egentligen är=)
Det är iaf underbart att få se henne busa, äta, till och med bus inne med Penny, sova i sängen och följa med överallt som hon brukade innan hon for och vart förstörd=( Så där ser man det tog ju bara si så där 3v innan hon vart normal... Gud vad dåligt samvete jag har för att jag inte hämtade hem henne tidigare därifrån=(
Men men nu ska jag gottgöra det med råge=)

Här kommer några bilder från snöbusningen hos ga farmor=)






Utställning med Penny

Tack vare Pennys helt otroligt underbara uppfödare Gunnel som var så snäll att ringa och påminna mig nu i kväll om att anmälningen till Piteå utst 6 mars går ut snart... Så nu är vi anmälda och klara=)

Hoppas vi får turen på vår sida den här gången och att Penny vill visa sina gaddar=) Hon brukar ju vara rätt egenyttig om dom=/

Här kommer en bild på min lilla stjärna!


Elizabeth

Detta är då min första Ragdoll hona=)


Detta är då min första Ragdoll hona=)som jag har trånat efter en ragdoll... I minst 3år. Men skam den som ger sig=) Det är alltså henne vi har hämtat hem idag=) TUSEN tack Carin för denna underbara lilla varelse=) Hon är verkligen helt UNDERBAR! Mer info om henne kommer ju mer vi lär känna henne=) Totte och hon gick väl si så där, tror Totte är rädd för STORA Lizzy hihi. Musse däremot dom har samsas om samma stol och det gick jätte bra, tror Musse vart kär=) Hundarna tror jag hon hade klarat sig utan men visst är hon nyfiken på dom=) NU ÄR DET MYS SOM GÄLLER!

Äntligen!

Ja nu äntligen är det måndag, inte ofta jag kan säga det men idag så är det ÄNTLIGEN MÅNDAG! Idag har J och jag varit och handlat på solbacken=)Städat hela huset=)Lillen har kommit från dagis och just ätit sitt mellanmål som han bokstavligen älskar=) Har ju jobbat helg som har gått lite si så där... Jag är ju super förkyld och i går kväll nös jag 8gånger på raken=( och mina bihålor känns som om dom är helt igenstockade. Huvudet kommer väl att sprängas eller nått. Men måste väl bli bättre snart. Och idag ska vi fara och hämta våran nya familje medlem Elizabeth och vad det är för en det avslöjar jag sen=) Vi ska var där kring fyra så vi ska åka kring halv tre. Sen har jag bestämt att vi ska äta PIZZA! idag känns som en sån dag. Sen blir det bara att mysa med familjen se nån bra film i kväll för jag är LEDIG! i morgon. Snart blir det även Bodenresa för Pappa fyller ju 80ÅR!!! Men det kan man VERKLIGEN INTE TRO! Vart tar åren vägen? Urs nu lät det som om jag vore typ 100år, ja iof så känns det så vissa gånger;) Nä nu ska jag packa det vi ska ha med oss och ja snart så bär det av=) Höres 5öres!

RSS 2.0