Jaha....

Så var det ett tag sen sist IGEN! Varför? jo....

*Jag har haft magsjuka, hoppas  jag aldrig får det igen! urs och fy!
*Jag har jobbat och jobbat och jobbat inte för att kunna unna mig nått utan bara för att kunna betla räkningarna KUL! Nej! men ett måste....
*Sålt iväg två hamstrar
*Innförskaffat mig en ny hamster kille och en Lh på köpet Han är sååå söt ser ut som en dammråtta=)
*Bil j***ln har gått sönder och det ORDENTLIGT på E4an när jag körde till jobbet kl 15.45 gissa om det var mitt i rusningstrafiken? JO!!!!! Jag tänkte fan nu dör jag också.... Men som tur var kom en räddande ängel och hjälpte mig bort med bilen(ingen prins med vit häst) utan en man med en bärgare men lika glad var jag för det ville bara bort bort bort...Nu är den J**** bilen på lagningen och jag vill INTE hämta ut den! Den kan gärna för min del rosta bort där borta! Tur man har UNDERBARA VÄNNER! Som har ställt upp och skjussat mig  till och från jobbet plus att jag har fått handlat. Betyder enormt mkt för oss att ni ställ upp på detta viset=) En STOR ELOGE till er!

Ja som sagt har det ju hänt lite saker här... I morgon ska Penny till vet inne i stan för att få sitt öra kollat IGEN! Tredje gången hon får så här, nu måste nått göras. och det roliga blir att vi måste åka buss in till stan. HJÄLP hur ska det gå, Penny är ju inte den lättaste att ha med sig på nya platser... Jag lär få dra in henne i bussen.

Nä nu ska jag gå och mysa med mina grabbar=) Vi har ätit tacos idag så det väller snart ut genom öronen=)

Håller tummarna för att Beata ska bli brunstig i natt så det blir några hamsterbebisar snart=) Hon och Blå är ett så gulligt par, tror det skulle bli enormt vackra och snälla bebisar i den kullen=) så hoppas hoppas att hon börjar brunsta i natt!

Här kommer iaf en bild på min lill dammråtta=)





RSS 2.0